Transformatieve Retreat op Bali!

Lees blog
Isabelle
read story

Ik heb iets leuks om met jullie te delen! Een vriendin van mij organiseert een retreat op het betoverende Bali, speciaal voor alle ambitieuze vrouwen onder ons. Voel jij dat het tijd is voor verandering? Dat er meer in je zit dan je nu laat zien? Dan is dit retreat écht iets voor jou!

Stel je voor: een week lang weg van alle dagelijkse prikkels, midden in de natuur van Ubud, Bali. Een plek waar je de ruimte krijgt om weer tot je eigen kern te komen. Om jezelf de vraag te stellen: Wie ben ik? Wat wil ik écht in het leven?

Tijdens deze week duik je diep in jezelf. Er worden verschillende waardevolle workshops georganiseerd waarbij verbinding centraal staat. Je wordt uitgedaagd om volledig jezelf te zijn, om je diepste angsten en verlangens te verkennen. En het mooiste? Je doet dit in een veilige omgeving, waar je alles wat je niet langer dient, kunt loslaten. Leer hoe je op jezelf kunt vertrouwen en hoe je omgaat met die innerlijke criticus die we allemaal kennen.

De Villa in Ubud

Nu hoor ik je denken: "Wat zit er allemaal inbegrepen?" Nou, hou je vast:

  • Verblijf: 6 nachten, 7 dagen in het hart van Ubud, Bali.
  • Accommodatie: Overnacht in een prachtige villa die je het ultieme Bali-gevoel geeft.
  • Maaltijden: Alle maaltijden zijn inbegrepen - ontbijt, lunch én diner. En geloof me, het eten op Bali is om je vingers bij af te likken!
  • Transport: Geen stress bij aankomst, want het transport van het vliegveld naar Ubud is geregeld.
  • Excursies: Ga buiten je comfort zone met prachtige excursies die je nog lang zult herinneren.
  • Workshops: Van breathwork sessies tot 'connect met jezelf' workshops. En laten we de Magic Mindset Workshops en kampvuur-sessies niet vergeten!
  • Extra's: Geniet van vers fruit en snacks gedurende het retreat. En natuurlijk onbeperkt mineraalwater, koffie en thee.

Klinkt dit niet als de perfecte kans om jezelf op nieuw te ontdekken en je leven een nieuwe wending te geven? Ik ben in ieder geval super enthousiast en ik hoop jullie ook! Voor meer informatie & boekingen klik HIER!