Hey there!

Ik ben Isabelle.

Of te wel, The Traveling Recruiter!
Ik focus mij sinds 2019 op het bemiddelen van IT professionals en dit doe ik vanaf de mooiste plekjes ter wereld.

Lees verder

Ik heb mijn passie voor reizen en recruitment gecombineerd en verbind professionals met werkgevers vanaf de mooiste plekjes ter wereld!

Even voorstellen; mijn naam is Isabelle, 28 jaar oud en zoals we dat tegenwoordig mooi noemen; een echte Digital Nomad. Ik ben opgegroeid in Alkmaar (Noord-Holland) in een gezin van vijf. Ik ben gek op reizen, rode wijn, dieren en ben overtuigd vegetariër sinds mijn vijfde. Na de middelbare school ben ik begonnen aan de studie Marketing & Communicatie. Waarom? Ik had geen idee wat ik wilde worden en hoopte door de keuze van een brede studie mijn opties open te houden. En dat is achteraf een goede keuze geweest. Na mijn studie was het plan om 2 maanden te gaan reizen door Azië. Dit werd uiteindelijk 3 jaar! Ik had de zogeheten 'travelbug' goed te pakken. In deze drie jaar heb ik heel veel mooie plekjes gezien in o.a Azië, Australië, Amerika en het Caribisch gebied. De inzichten die ik tijdens deze reis kreeg over wie ik ben en waar ik gelukkig van word hebben mijn droom geïnspireerd om locatie onafhankelijk te gaan werken. Deze droom werd werkelijkheid toen ik aan de slag ging als IT Recruiter bij Add Value. Bij dit bedrijf richt ik mij op het verbinden van IT-talent met potentiële werkgevers. Met een hoofdkantoor in Spanje en een vestiging in Amsterdam, laten zij je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Als ik niet op kantoor zit of op bedrijfsbezoek ben, dan reis ik met mijn laptop onder mijn arm de wereld rond. Best of both worlds if you ask me!

Op deze site deel ik mijn verhaal, mijn reis en avonturen, tips & tricks voor locatie onafhankelijk werken en nog veel meer. Nieuwsgierig naar meer ? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.