Add Value IT Recruitment

Lees blog
Isabelle
read story

Waarschijnlijk heb je inmiddels al een paar keer de naam Add Value gelezen op mijn website, of ken je mij via Add Value. Dat kan natuurlijk ook! In deze blog neem ik je mee in het verhaal achter Add Value zodat je een beter beeld krijgt van wie wij precies zijn en wat wij doen.

Wat doet Add Value nou eigenlijk?

Add Value is een Microsoft recruitment partij die zich focust op de Nederlandse markt.

Wij geloven in de kracht van een goed netwerk en goed huiswerk. Het loont om tijd te investeren in de zoektocht en het selectieproces met als doel om de beste IT-professionals voor de lange termijn te vinden. Wij opereren in een nichemarkt, met een focus op Microsoft productivity (Office365, SharePoint, Dynamics en Azure).

 Onze jarenlange ervaring en specialisatie binnen Microsoft recruitment zorgt ervoor dat wij de beste Microsoft professionals kennen, de beste Microsoft vacatures kunnen aanbieden en daarbij ook de beste match kunnen maken voor beide partijen - Aldus Add Value (www.add-value.n)

Add Value helpt jouw bedrijf met het vinden van de juiste IT-professional. We weten hoe belangrijk het is dat het juiste talent op de juiste plaats terechtkomt.

Nu hoor ik je denken; oke leuk, maar wat is jou rol hierin?

Add Value is in 2011 opgericht door Jeroen van Holst. Jeroen is lang zelfstandig actief geweest in het bemiddelen van Microsoft professionals en had een mooi klanten bestand opgebouwd. Jeroen was zoals we dat kennen: een digital nomad. Want hij was eigenlijk nooit in Nederland te vinden. De Griekse eilanden daarentegen kent hij als geen ander en ook Thailand is hem niet onbekend. In 2012 ontmoette hij zijn vrouw, een Spaanse dame en dit bracht hem naar het prachtige Spaanse eiland: Mallorca. Na ruim 1 jaar begon het te kriebelen om Add Value te laten groeien, alleen is ook maar alleen en al snel sloten 2 recruiters zich aan bij Add Value. Inmiddels (2022) zijn wij maar liefst 12 man groot. Jeroen droomde ervan om zijn passie over te dragen; recruitment op een leuke manier met veel vrijheid. Doordat iedereen intern een focus heeft op een eigen niche markt lopen wij elkaar niet in de weg maar versterken wij elkaar juist. En door deze focus zijn wij in een korte tijd specialisten geworden op de markt die wij bedienen. Voor mij is dat Microsoft 365. Het voordeel voor de medewerkers achter Add Value is om iedereen van de gemakken van een freelancer te voorzien maar ook de luxe van een team, collega's, goed werkende website en een marketing team. Kortom, best of both worlds.

Roble Recruitment

In 2019 is Add Value een samenwerking aangegaan met Max Eyck en zo ontstond Roble Recruitment (www.roblerecruitment.nl). Mocht jij je afvragen waar dat voorstaat; Roble betekent Eik in het Spaans. Want ook zij hebben zich gevestigd op het zonnige eiland Mallorca. Roble focust zich op de Development kant van Microsoft. Het zal je misschien niet veel zeggen maar je kunt hierbij denken aan .NET, C#,C++... Van deze termen had ik zelf ook nog nooit gehoord voordat ik in contact kwam met Add Value maar inmiddels kan ik ze niet meer wegdenken. Het zal je namelijk verbazen hoeveel deze technieken gebruikt worden voor de websites en apps die wij in het dagelijkse leven gebruiken. Heb jij wel eens de Voice of Holland gekeken? Misschien op jouw favoriete kandidaat gestemd? Dit systeem is geprogrammeerd binnen .NET. Gaaf toch?

Door de krachten van Add Value en Roble te bundelen kunnen we onze klanten beter bedienen.

in 2019 een half jaar voor de samenwerking met Roble sloot ik mij aan bij deze avontuurlijke organisatie. Het is altijd een passie van mij geweest om de juiste mensen aan elkaar te koppelen. Dit ontstond op jonge leeftijd en uitte zich op verschillende manieren. Toen Add Value op mijn pad kwam hoefde ik dan ook geen twee keer na te denken. Tijdens mijn wereldreis kwam ik er al snel achter dat ik graag locatie onafhankelijk wilde werken. Hoe wist ik nog niet, maar door Add Value kwam daar al snel verandering in. Ik ben nu 4 jaar met heel veel plezier werkzaam bij Add Value waar ik mij dus focus op het bemiddelen van Microsoft 365 professionals. Wij hebben een mooi klantenbestand met grote, kleine, internationale en nationale organisaties voor wie wij continu op zoek zijn naar nieuw talent. Dit zorgt voor veel afwisseling in mijn werk; ik heb zowel contact met de werkgever als met de werknemer en ben vaak vanaf het eerste tot het laatste moment betrokken bij een proces. Ik heb zelf de eerste 2 jaar op het prachtige eiland Mallorca gewoond, aangezien daar ons hoofdkantoor gevestigd is. Maar inmiddels ben ik weer woonachtig in Nederland en heb ik hier mijn basis gecreëerd. Wel ben ik nog regelmatig in Spanje te vinden of reis ik naar de mooiste plekjes ter wereld met mijn laptop onder mijn arm, vandaar de naam; The Traveling Recruiter.